Saturday, April 8, 2017

Historiallinen tarkennus / historiallisia Seppo Lehdon tarkennuksia islamiin matuongelmiin Suomessa Euroopassa


Historiallinen tarkennus / historiallisia Seppo Lehdon tarkennuksia islamiin matuongelmiin

Seppo Lehto 666 kuntavaaliehdokas Tampere http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi

Islam on ääriajattelua: Kristitityt, juutalaiset ymv vääräuskoiset on lupa koraanin mukaan tappaa, raiskata, huijata jne "taqia"-käsitteeseen on hyvä perehtyä. Asia tuli kiusallisesti esiin yliopiston kansainvälisen kaupan kurssilla n. 10 v sitten, jolloin todettiin ettei kristityn / länsimaalaisen pidä sopia sopimuspaikaksi koskaan islamvaltiota vaan jokin neutraali esim Geneve, muuten automaattisesti aina hävinnyt kaikki. Asiasta joku innokas oli opettajaa vastaan nostanut kantelun islamvastaisuudesta yliopiston rehtorille. 

Luennoitsija Risto Väntsi järkyttyi ko kataluudesta ja otti asian esiin luennolla: Muisten vapaasti: "Minä kerron tosiasioita kaikella vastuulla, ne jotka haluavat kuunnella satuja voivat mennä toiselle kurssille" ;) .

Lestadiolaispedofiilit pyrkivät salaamaan toimintansa, islamin imaamit eivät salaile lapsiavioliittojaan, eikä ko vihkimisiään. Nuoria neitoja kuolee vuosittain jo EU:n alueellakin 10-13 vuotiaina lapsiavioliittojen näkemättömyyden takia. Kun ei voida puuttua olennaiseen, ettei vaan "racism". Islam ei ole rotu, vaan kultti, lestadiolaisuus häviää sille alueellisesti ja määrällisesti jo Suomessakin.

Polttopulloja ei ole Suomessa heitelty sitten viime sotien ;) Naurettava tuomio kun muovipullon oli joku heittänyt, mikä ei ollut edes tulessa, saati millään muotoa tuhoisa. Oli enempi keskariheitto tässä muutama vuosi sitten jossain päin Suomea. 
Todistettavasti islamistit ovat myyneet siskojaan tyttäriään Suomessakin, ympärileikkauksia katsotaan läpi sormien ymv, samoin kuin spr ymv tahot maksaneet hiljaisiksi ko tahojen uhreja. 

Tiedossani itseni lisäksi useita tapauksia missä Tampereellakin jopa vahtimestarin päällekäynyt mustan Afrikan tapaus vaikka poliisit hakivat paikalta, niin ei saanut mitään tuomiota = ei merkintää mihinkään tilastoon ko rikollisuudesta. Itse satuin ko tilanteeseen tulemaan paikalle jälkijunassa havainnoitsijana, kun menin hammaslääkäriin Hatanpäällä. Ko vahtimestari ei saanut ko asiasta mitään korvauksia, kuulin sen häneltä kun asiaa myöhemmin kysyin.

Härmän häjyt liittyvät perintöoikeuteen ja sen epäoikeudenmukaisuuksiin, talollisten esikoispojat saivat kaiken, muista tuli ajan terminologian mukaan loisia talouteen, joilla ei ollut omaisuutta, niin vitutukseen tehtiin monenlaista, toiset lähtivät Australiaan, USA:han jne. 

Väestö on ongelma ylipopulaatioina suurelta osin maapalloa ja nimenomaan se suurin ongelma ympäristöjätteinä, luonnontuhoina ja lajiston katoamisina mm Intian tiikereistä norsuihin sarvikuonoihin lumileopardeihin jne. 
Mielenterveydellä ko asian kanssa ei ole mitään tekemistä. Ylipopulaatiot reagoivat aina niin eläin- kuin ihmispopulaatiossa massa-aggressioina ensin toisiaan sitten muita kohtaan. Mm nyky-Irakin alueella oli Turkin hallinnon aikaan 1900-luvun alussa väestöä n 250 000, nyt väestö n. 20-25 miljoonaa. 
Ongelmat eivät sillä ratkea että annetaan ylipopulaatioiden tuoda ongelmansa toisiin maihin ja toisten kansojen keskuuteen. Paljon on vaiettu murhista ja väkivallasta mitä parhaillaan tapahtuu Ruotsissa puhtaina ampumisina puukotuksina raiskauksina nimenomaan tämän tuontiväestön keskinäisen kahinoinnin seurauksena. Tukholman tapaus vain sivujuonne, mikä kiusallisesti tuo esiin sen mistä on vaiettu. 
Valtiot syntyivät aikoinaan kaupungivaltioia laajemmiksi kokonaisuuksi suojeleman väestöjään ulkoisilta uhkilta ja luomaan vaurautta elinvoimaa väestöilleen. Nyt tämä turva on rapautettu pahemman kerran. 




Viimeisin surkuhupaisuus oli tämä "rekka-autoilu" Tukholmassa väkijoukkoon 8.4.2017. No toivottavasti pian tulee lisää jotta svedut pääsevät nauttimaan lisää hölmöydestään.



--------------------------
http://muhammed-caricatures-allowed.blogspot.fi/
-------------------------------------------


No comments: